iOS app Android app
Agenda
3-11 
Mini Spokentocht + K
3-11 
Filmavond
6-11 
Scheidsrechtercursus
13-11 
Scheidsrechtercursus
20-11 
Spelregelcursus
24-11 
Herfst Kampioenen Hu
27-11 
Scheidsrechterexamen
Hele agenda
Vandaag jarig
Ismay Brepoels
Tim Habets
Handige links
ALV HC Nova 24-11-2017 - UITGESTELD
21-11-2017  | 

Geachte leden,

Eerder vandaag heb ik jullie namens het bestuur gemeld dat een aantal leden van de vereniging formeel bezwaar heeft geuit tegen de late verzending van de agenda voor onze Jaarvergadering van HC Nova. Naar aanleiding daarvan hebben we ook zelf vastgesteld dat we niet voldaan hebben aan de statuten en dat is bijzonder spijtig. In eerste instantie was onze gedachte om daar pragmatisch mee om te gaan maar we hebben uiteindelijk na rijp beraad met elkaar anders besloten.

We zijn van mening dat een Algemene Ledenvergadering niet over de procedure moet gaan maar over de inhoud. We hebben met HC Nova het afgelopen jaar uitstekende resultaten geboekt en die willen we graag aan u presenteren. Verder hebben we een aantal kleine maar belangrijke besluiten voorbereid, die we aan u willen voorleggen. Het zou jammer zijn als de inhoud onvoldoende aandacht krijgt, immers: de vereniging dat zijn we samen.

De vergadering van komende donderdag, 23 november gaat daarmee niet door. We zullen jullie zo snel mogelijk informeren over een nieuwe datum.

Vriendelijke groet

Harold Schroeder


terug naar vorige scherm

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren