iOS app Android app
Agenda
3-11 
Mini Spokentocht + K
3-11 
Filmavond
6-11 
Scheidsrechtercursus
13-11 
Scheidsrechtercursus
20-11 
Spelregelcursus
24-11 
Herfst Kampioenen Hu
27-11 
Scheidsrechterexamen
Hele agenda
Vandaag jarig
Ismay Brepoels
Tim Habets
Handige links
Speurtocht 2018
2-1-2018  | 
Hallo,

Op vrijdag 19 januari staat de speurtocht van HC Nova weer voor de deur! Wij zouden het erg leuk vinden als zoveel mogelijk teams zich aanmelden om mee te lopen, om er zo een leuke en gezellige avond met zijn allen van te maken!

De speurtocht is bedoeld voor de A-jeugd en de seniorenteams. Jullie kunnen je als team inschrijven. Minimaal 8 personen is gewenst. Mochten jullie met te weinig deelnemers zijn, schrijf jullie dan toch in... teams worden dan samen gevoegd! Voor de A-jeugd is een begeleider per team verplicht (21+), Denk hierbij aan jullie coach of aan een van de ouders.

Het inschrijfgeld voor de speurtocht bedraagt € 3,50 pp. Dit dienen jullie op de avond zelf te betalen. Hiervoor krijgen jullie tijdens de speurtochteen drankje en na afloop in het clubhuis iets om je bij op te warmen..... Doe tijdens de speurtocht goed jullie best; de drie beste teams krijgen een leuke en welverdiende prijs!!!

Inschrijven kan via de mail: [email protected]. Vermeld in de mail: team, aantal deelnemers en de namen van de deelnemers (voor de jeugd ook de begeleiders vermelden). Inschrijven kan tot 16 januari, dus wees snel en bespreek dit ook met jullie teamgenoten!

De exacte vertrektijden volgen de dag voorafgaand aan de speurtocht.

 

Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie die stellen via de mail.

 

Groetjes,

De Activiteitencommissie

terug naar vorige scherm

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren