iOS app Android app
Agenda
24-2 
einde zaalhockey com
16-3 
Start Lentecompetiti
16-3 
Lenteborrel en Zaal
22-3 
Sponsormeeting
23-4 
Clinic
9-5 
Vrijwilligersavond
22-6 
Jongste Jeugd Slotda
Hele agenda
Vandaag jarig
Bauke Evers
Solène Peters
Mevi Pickee
Handige links
Mededeling van de voorzitter
3-7-2018  | 

Beste leden,

Bij onze volgende ledenvergadering 30-08-2018 zal ik als voorzitter het stokje overgeven. Ik ben dan zes jaar bestuurslid geweest, waarvan drie jaar als voorzitter. Ik denk dat het een prima moment is om de verantwoordelijkheid over te dragen. Het is immers belangrijk als nieuwe ideeën en nieuwe prioriteiten ruimte krijgen. En het moment is goed want HC Nova komt in een nieuwe fase: de opbouwfase is klaar en nu is het moment om verder te bouwen.

We hebben geluk, onze club heeft een prima structuur. We hebben veel mensen, die verantwoordelijkheid dragen. Verleden jaar zijn er twee nieuwe bestuursleden aangetreden en de afgelopen maanden hebben nog meer mensen gezegd dat ze wat voor HC Nova willen betekenen. Dat is mooi om dat te zien want vrijwilligers vormen het skelet van de vereniging, waar alles aan wordt opgehangen.

Op onze volgende ALV hebben jullie de mogelijkheid om aan te geven in welke richting HC Nova zich moet bewegen. Als je aanwezig bent kun je mee spreken over beleid. Maar deze keer hebben je echt de kans om een beweging te maken. Als je geïnteresseerd bent kun je je kandidaat stellen voor het bestuur, we zoeken  altijd goede mensen, voor PR en Communicatie bijvoorbeeld. En voor juridische aangelegenheden. En volgend jaar zoeken we alvast een nieuwe penningmeester.

Dat ik er nu mee stop is een extra kans. Als je goede ideeën hebt over waar de club naartoe zou moeten dan kun je je kandidaat stellen om het stokje van me over te nemen. Indien je kandidaat kunt zijn dan kun je je voor de vergadering kandidaat stellen en dan stellen we je voor aan de leden. Conform art 10 van de statuten kunnen voordrachten komen van het bestuur en/of 10 of meer leden. Voordrachten moeten vóór de vergadering zijn ingediend schriftelijk of elektronisch. Daarbij moet ook een verklaring liggen van de kandidaat dat hij/zij een benoeming zal aanvaarden

Ik hoop velen van jullie tijdens onze ALV te zien. Verenigingsdemocratie is volgens mij zeer belangrijk. Doe er aan mee.

Vriendelijke groet

Harold Schroeder

Voorzitter HC Nova


terug naar vorige scherm

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren