iOS app Android app
Agenda
16-8 
Start EK Hockey Antw
31-8 
Schuttersfeest
7-9 
Benefiettoernooi Vet
Hele agenda
Vandaag jarig
Jente Consten
Silke Hamers
Lynn Herfst
Handige links
Wij zoeken 2 kanjers die mee willen helpen onze club schoon en netjes te houden!
1-9-2018  | 

HC Nova is een bloeiende vereniging en behoort inmiddels tot een van de grotere sportverenigingen in Parkstad. Tijdens de veldcompetitie ontvangen wij wekelijks ca. 2.500 bezoekers die onze poort binnenlopen. Als goede gastheer willen wij onze leden en gasten graag verwelkomen op een schone en nette accommodatie. 

Om ons clubhuis, velden en terrein schoon en op orde te houden komen wij momenteel handen te kort. Eigenlijk komen we twee paar handen te kort! Daarom zijn wij op zoek naar twee enthousiaste personen die ons willen helpen om te zorgen dat zowel het clubhuis als terrein er wekelijks piekfijn bijliggen. 

Naar wie zijn we op zoek?

-       Voor ons clubhuis zijn we op zoek naar een persoon die ziet waar het werk ligt en daarop inspeelt. Zaak is dat clubhuis, toiletten, douches, keuken en bar schoon zijn voor iedereen.

In overleg kunnen de uren zelf worden ingedeeld.

-       Voor het buitenterrein zoeken we iemand die graag in de buitenlucht is en houdt van aanpakken. Je zorgt dat de velden en omliggend terrein (paden en terras) er schoon en netjes bijliggen. Je signaleert zaken die onderhouden moeten worden en denkt mee over hoe we onze leden en gasten kunnen motiveren om het terrein zo schoon mogelijk te houden. Ook voor deze functie kunnen de uren in overleg zelf worden ingedeeld. 


Kortom, vind je het fijn zelfstandig te werken, neem je graag zelfinitiatief, deel je graag je eigen tijd in en zie je schoonmaken van de accommodatie of het terrein op orde houden als een leuke uitdaging? Dan komen we graag in contact met jou of iemand uit je directe omgeving (oma’s, opa’s, vrienden, buren, etc.). Vanzelfsprekend staat er een leuke vergoeding tegenover!

Heb je interesse of wil je meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen! 
 
We staan open voor diverse opties hoe we deze werkzaamheden kunnen invullen. 
 

Reageren kan via [email protected] of 0638 017 028 (Nathalie)

Namens Clubhuis- en Accommodatiecommissie,

Nathalie, Lilian en Walter 


terug naar vorige scherm

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren