Glow in the dark hockey

8-3 Nieuws
Hockey in het donker op een kwart veld.Op zaterdag 25 maart toveren we een deel van veld 1 om tot een "Glow in the Dark" hockeyveld. Het veld wordt voorzien van fluorescerende tape en er worden een aantal blacklights geplaatst wat zorgt voor een spectaculair effect. Er wordt  een mini toernooitje gehouden, waarbij we uiteraard de reguliere verlichting uit doen. 

Programma:
O8 (voorheen F)
19:00u-19:45u
Uiterlijk 18:45u aanwezig zijn!

O9,O10 (voorheen E6, E8)
19:45u-20:45u
Uiterlijk 19:30u aanwezig zijn!

O12 (voorheen D) 
20:45u-22:00u
Uiterlijk 20:30u aanwezig zijn!

Meenemen/ aantrekken:
Je hockeyoutfit, stick, bitje, scheenbeschermers, bidon en bij koud weer thermo kleding. Uiteraard mag je neon-schmink opdoen en/ of reflecterende kleding dragen. I.v.m. de veiligheid geen armbandjes, kettinkjes, oorbellen of loshangende accessoires!

Omdat we willen weten wie er allemaal komen (onder andere om de teams samen te stellen), is het belangrijk om je van te voren in te schrijven via de HC Nova app* of via de HC Nova website**.

Inschrijven kan t/m woensdag 22 maart.  

Natuurlijk zijn ook ouders van harte welkom om te komen kijken! Mocht je een handje willen helpen gedurende de activiteit, geef dit dan bij de inschrijving aan in het opmerkingenveld.
*Inschrijving via Nova app:
>Open de App
>Ga naar Meer...
>Ga naar evenementen**Inschrijving via de website:
>Klik op de button inloggen
>Ga naar Club, Evenementen

Log in met je lidnummer om in te schrijven. Meerdere leden in 1 gezin? Per aan te melden lid apart inloggen/ inschrijven! Wachtwoord vergeten? Klik dan op "inloggegevens vergeten" bij het inlogscherm.

Mocht het inschrijven ECHT niet lukken, laat dit dan weten via [email protected]

 
8-3-2023 Activiteiten Commissie