Opstart hockeyactiviteiten Jeugd

3-5
Zoals eerder aangegeven op de website en de Nova-app, hebben wij op vrijdag 24-4 de protocollen van de KNHB en de gemeente ontvangen onder welke omstandigheden wij de trainingen voor de jeugd t/m  12 jaar en 13 t/m 18 jaar weer mogen opstarten. De senioren mogen helaas nog niet de velden op, zodra we meer informatie krijgen houden we jullie uiteraard op de hoogte.
De Technische Commissie heeft een nieuw trainingsschema moeten opstellen en er moeten verschillende aanpassingen op de club plaats vinden, voordat wij op een veilige manier en volgens de richtlijnen van het RIVM, KNHB en de gemeente Heerlen, de trainingen kunnen hervatten. Ondertussen hebben wij de coaches van de jeugdteams gevraagd om een inventarisatie te doen, hierop is massaal gereageerd.
Vanaf 6 mei gaan de trainingen op de aangepaste wijze weer van start. Het trainingsschema staat online (website en app), maar is, door aanvullende of veranderende eisen vanuit de overheid, aan mutaties onderhevig. We raden dan ook aan om regelmatig voor de training dit schema te checken.
We vragen aan eenieder om bijgevoegde afspraken en maatregelen goed door te nemen en op en rond het complex de aanwijzingen van de begeleiders op te volgen.
Wij hopen dat onze jeugdleden op een veilige maar ook ontspannen manier weer kunnen gaan genieten van onze sport. 

 
3-5-2020 Technische Commissie Bijlage