Word shirt-sponsor voor onze mooie club

18-2 Nieuws
Zoals jullie misschien al weten stopt de Rabobank na dit seizoen als Hoofdsponsor bij HC Nova. Daarom staan wij voor de uitdaging om nieuwe shirt-sponsoren te zoeken voor onze mooie club.
Vanaf komend seizoen zal HC Nova spelen in nieuwe wedstrijdkleding. Een ideale gelegenheid voor nieuwe sponsoren om op dit mooie nieuwe tenue te komen staan. Er zijn verschillende mogelijkheden om te sponsoren op het wedstrijdshirt, op de voorkant, op de achterkant of op de mouw!

HC Nova heeft ca. 625 leden die verplicht zijn om in originele tenue wedstrijden te spelen. Met de naam van uw bedrijf op het wedstrijdshirt stralen we eenheid en kwaliteit uit.
De exposure op het shirt heeft een groot bereik in Zuid-Limburg maar ook daarbuiten.
Omdat ons ledenbestand grotendeels uit jeugdleden bestaat, is er altijd veel publiek langs de velden en in de clubhuizen bestaande uit ouders, familieleden en kennissen waardoor uw doelgroep veelvuldig bereikt wordt.
Naast uw naam/logo op het shirt, wordt uw bedrijfsnaam en logo ook prominent vermeld op alle online/offline uitingen.

Steun onze mooie club, wordt sponsor en maak het verschil. Of weten jullie iemand die op ons mooie shirt wil staan? Laat het ons weten! Alleen zo kunnen wij voor iedereen sport en plezier blijven aanbieden op onze mooie Hockey-accommodatie.

Alvast super bedankt!

Namens de Sponsorcommissie van HC Nova
André, Maurice, Remy, Rick en Ruud

 
18-2-2021 Sponsorcommissie