Nieuws van de voorzitter

30-7 Nieuws

Beste Nova vrienden en vriendinnen,

We hebben het seizoen 2020 – 2021 afgesloten en zijn vol energie begonnen aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen en de ALV. Deze zal dit jaar op dinsdag 7 september worden gehouden.

De begroting is sluitend en we sluiten dit seizoen af met een mooi positief resultaat.
Dit is een geweldig prestatie gezien de omstandigheden waarin wij dit jaar hebben moeten werken. Aan de ene kant wilden wij zo veel mogelijk hockey faciliteren en aan de andere kant werden we beperkt door alle Corona maatregelen en mochten er geen wedstrijden plaatsvinden met andere verenigingen.

Ondanks teruglopende subsidie van de gemeente Heerlen, het stoppen als hoofdsponsor door de RABO Bank, is het toch gelukt om weer nieuwe sponsorgelden binnen te halen. HC Nova is de RABO bank dankbaar voor haar jarenlange royale steun.

Het streven was om het nieuwe seizoen te openen met een mix toernooi waarop we de nieuwe HC Nova tenues konden presenteren.
Het blijkt echter dat deze eind september beschikbaar komen.
Dit betekent dat we het seizoen gaan beginnen in ons tenue van vorige jaar (Reece).
Maar zodra de tenues beschikbaar komen (Indian Maharadja), alleen verkrijgbaar bij Jumbo Hockey (Wiebachstraat 77 te Kerkrade) dient iedereen te spelen in het officiële HC Nova (Indian Maharadja) tenue.
Uiteraard zullen we dit op al onze social media kanalen duidelijk communiceren.
Het nieuwe shirt is voorzien van 4 nieuwe sponsoren plus Unicef. Dit is voor de hele club hetzelfde. Alleen de sponsor op de borst is voor de jeugd een andere dan voor de senioren.
Uiteraard bestaat de mogelijkheid om teams aanvullend te sponsoren (via de sponsor commissie). Uitingen zijn mogelijk op broek/ rokje en/of trainingspakken/ hoodies en accessoires.
Het is wellicht goed om te benadrukken dat Hockey Point geen HC Nova tenues meer kan leveren. Dit is exclusief voorbehouden aan Jumbo Hockey.

Ik dank iedereen voor zijn/haar inzet het afgelopen seizoen.

We hebben het samen heel goed gedaan en we zijn voornemens om een geweldig mooi nieuw seizoen samen te beleven.

Want HC Nova dat zijn we samen.

Ben Boekraad
Voorzitter HC NOVA

 
30-7-2022 Bestuur