Nieuws kleding HC Nova

3-10 Nieuws
Beste HC Nova vrienden en vriendinnen,

Vandaag ontvingen we bericht van The Indian Maharadja.
Door problemen in de fabriek in China (waar onze kleding wordt gemaakt) duurt het onvoorzien lang voordat onze tenues beschikbaar komen.
Ik ga in dit stadium geen datum meer noemen, want steeds haalt de werkelijkheid de opgegeven planning in.Maar we zijn druk bezig om een mooie HC Nova lijn aan te bieden incl. trainingspakken en thermo kleding. Omdat de trainingspakken lijn vrij uitgebreid is en de variaties groot (heren, dames, jeugd in alle maten) komen in de winkel in Kerkrade voorbeelden met logo en voor alle pasmaten (onbedrukt) en kan iedereen passen en de juiste maat bestellen. Jumbo Hockey zorgt voor de juiste bedrukkingen en het pak wordt binnen enkele werkdagen geleverd met de bedrukking in de vestiging in Kerkrade. Uiteraard komen de onbedrukte pakken direct beschikbaar. Thermoshirts komen ook beschikbaar op de site en in de winkel.Hoodies vallen bij The Indian Maharadja onder de zgn. "fun collectie”. Dit kan elk jaar wisselen. Hierin is geen HC Nova lijn in te bepalen. Voor de zekerheid tref je hieronder de link naar de site aan:HC Nova (jumbosports.com)
Uiteraard vindt iedereen deze vertraging erg vervelend. Maar weet dat wij samen met The Indian Maharadja en Jumbo er echt alles aan doen, om iedereen zo snel mogelijk in onze nieuwe outfits te laten verschijnen.
𝘊𝘰𝘳𝘰𝘯𝘒 𝘒𝘧𝘴𝘱𝘳𝘒𝘬𝘦𝘯
Ondanks alle versoepelingen gelden nog steeds een aantal Corona maatregelen op de club.
Dit betekent dat men in de kantine met een geldig Corona Toegangsbewijs kan bestellen en binnen mag consumeren. Zonder Corona Toegangsbewijs kun je alleen binnen bestellen en dient het buiten te worden geconsumeerd.
Houd je a.u.b. aan de aan ons opgelegde maatregelen.
Niet naleven van de maatregelen kan vervelende consequenties hebben voor ons allen.
Gemeente Heerlen kan handhaven en boetes uitdelen. Laat het niet zo ver komen.
HC Nova zijn we samen.
Ben Boekraad
Vz HC Nova
 
3-10-2021 Bestuur