Spokentocht HC Nova zaterdag 23 oktober

9-10 Nieuws

Hallo jongens en meisjes van de spokenclub HC Nova!

 

Ook dit jaar staat weer de jaarlijkse spokentocht van HC Nova gepland, en wel op de griezelige en schemerige avond van zaterdag 23 oktober. De spokentocht is voor iedereen van de F teams t/m de A teams. Schrijf je in en kom op zaterdagavond 23 oktober om 16:30u naar het clubhuis van HC Nova. Om 17:00u vertrekt de 1e groep met de kleinste dapperen het donkere bos in, rond 20.00u verwachten we dat iedereen weer terug is.

 

Meldt je uiterlijk woensdag 20 oktober aan via de HC Nova-app (ga in de HC Nova-app naar de knop "Meer” > en kies vervolgens voor "Evenementen”). Je mag ook een vriend of vriendin meenemen als introducé. Donderdag 21 oktober ontvang je meer informatie en de groepsindeling (we delen de groepen zoveel mogelijk in per team). De kosten bedragen €3,50 per persoon (te betalen per Ideal bij inschrijving).

 

Per groep hebben we minimaal 2 volwassen begeleiders nodig. Ook zoeken we nog vrijwilligers die een handje willen helpen. Mocht je mee willen als begeleider of tijdens de spokentocht willen helpen, vermeld dat dan bij de aanmelding in het opmerkingenveld.

 

Er wordt ook nog een prijs uitgereikt voor wie het engst verkleed is!

 

Vermeld bij aanmelding:

-       Het team waarin je speelt.

-       Of we rekening moeten houden met allergieën of andere bijzonderheden.

 

Tot slot: we dienen ons in het clubhuis te houden aan de Corona regels. Iedereen vanaf 13 jaar mag met een geldig coronatoegangsbewijs in het clubhuis consumpties nuttigen, zonder coronatoegangsbewijs mag er enkel buiten worden geconsumeerd. Bij het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs -via de CoronaCheck-app- ontvang je een polsbandje.

 

Spookachtige groetjes van de activiteitencommissie van HC Nova!

 

Vragen? Stuur een mail naar [email protected]

 
9-10-2021 Activiteiten Commissie