Doe mee met de club van 100!

19-11 Nieuws

Doe mee met de Club van 100 !!

Wil je geen sponsor worden, maar HC Nova wel graag ondersteunen? Dan is de Club van 100 misschien ook een mooie optie. Je wordt lid van de Club van 100 voor 100 euro per jaar. Kortom een persoonlijke manier van geven met directe betrokkenheid.

Doelstelling

De bijdrage van 100 euro wordt besteed aan één of meerdere doelen van onze vereniging. Uitgangspunt hierbij is dat het doelen zijn waar de hele vereniging plezier aan beleeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuw terrasmeubilair, trainingsmaterialen enz. Uiteraard staat het alle leden van de Club van 100 vrij om suggesties te doen voor de besteding van deze middelen.

Hoe schrijf ik mij in voor de Club van 100?

Als je ook lid wilt worden van de "Club van 100”, dan kun je het inschrijfformulier invullen en meteen de betaling verzorgen. Het inschrijfformulier is te downloaden via de QR Code naast het bord van de Club van 100 in onze kantine of via deze link. Op het inschrijfformulier geef je ook aan wat je op het bord vermeld wil hebben.

Wanneer je gedurende het seizoen lid wordt, is je lidmaatschap altijd geldig tot en met het einde van het lopende seizoen. Je kunt je afmelden door uiterlijk 30 juni van het desbetreffende jaar een mail te sturen met je opzegging naar [email protected]. Wanneer je dat niet doet, wordt je lidmaatschap automatisch met een seizoen verlengd. De bijdrage innen we jaarlijks in september.

 
19-11-2021 Sponsorcommissie