In Memoriam Lei Lok

1-7 Nieuws

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat vanochtend in het bijzijn van zijn dierbaren ons Lid van Verdienste Lei Lok, op 88 jarige leeftijd, is overleden.

Lei was een clubman in hart en nieren, die zich tientallen jaren heeft ingezet voor HC Kerkrade en daarna HC Nova. Voor Lei was geen klus te vervelend en hij regelde alles wat geregeld moest worden en niemand kon of wilde doen. Lei was nooit te beroerd om te helpen, van lijnen te kalken (in de beginjaren op de grasvelden), midden in de nacht flessen van het veld halen, bardiensten draaien, (nood)reparaties aan het sanitair uitvoeren, tot het uit de kleedkamers halen van vrijende stelletjes, Lei zorgde er voor.

Tot op het laatste moment, voor de Corona-pandemie, kwam hij donderdagochtend naar het clubhuis om te helpen het terrein op te ruimen en te zorgen dat alles netjes was.

Lei was graag gezien op de club en de herinneringen en anekdotes aan dit vriendelijke en fijne mens zijn talrijk.

Toen het afgelopen week slecht met hem ging zijn Kevin en Jeroen van Heren 2 nog bij hem langs geweest om hem een hart onder de riem te steken, bijgaande foto hebben ze toen gemaakt.

HC Nova is Lei enorm dankbaar voor alles wat hij gedaan heeft voor de club en wij zullen hem blijvend herinneren. Lei hield van HC Nova en HC Nova hield van Lei

Rust zacht Lei


 
1-7-2020 Bestuur