Techniektraining op zondagochtend, ben jij erbij?

19-8

In september starten wij weer met techniektrainingen op de zondagochtend. Tijdens deze extra trainingen zal verbetering van de individuele hockeytechniek centraal staan. De trainingen worden gegeven onder leiding van onze hoofdtrainers Heather Koolen en Yanou van der Veerdonk. De trainingen zijn toegankelijk voor jeugdleden die bereid en gemotiveerd zijn om wekelijks hun hockeytechnieken te verbeteren.

Daar de zondagochtend training als extra faciliteit wordt aangeboden naast de reguliere teamtrainingen, zullen er extra kosten aan verbonden zijn. De kosten voor deelname bedraagt voor een heel seizoen 95 euro (ca. 20 veldtrainingen op zondagochtend van 09:00 - 10:30 uur).

De zondagochtend training is toegankelijk voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar (E-achttal t/m c-jeugd). De eerste training zal plaatsvinden op 12 september.

Ben je ge├»nteresseerd om vanaf september hier aan deel te nemen, meld je nu alvast vrijblijvend aan. Stuur voor de aanmelding/interesse een mail naar [email protected]
.

 
19-8-2021 Technische Commissie