Update Corona maatregelen

23-9 Tijdens de persconferentie van demissionair premier Rutte en minister De Jonge op dinsdag 14 september werd duidelijk dat per 25 september weer een aantal landelijke maatregelen versoepeld dan wel aangepast wordt. Zo wordt de anderhalvemeter als verplichting per 25 september losgelaten, is aangegeven dat publiek bij professionele wedstrijden een coronatoegangsbewijs moeten kunnen tonen en kunnen mensen van horecalocaties gebruik maken indien ze hun coronatoegangsbewijs laten zien.

Horeca en sport
Voor de sport geldt een aantal uitzonderingen op de regels voor de horeca die gelden vanaf 25 september. NOC*NSF heeft deze opgenomen in het Protocol Verantwoord Sporten. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca duidelijk af te scheiden van de rest van de ruimte, bijvoorbeeld met een lint, tape of een plantenbak, zodat de rest van de sportkantine gebruikt kan blijven worden zonder het coronatoegangsbewijs te hoeven tonen.

HC Nova
Onze kantine is alleen open om consumptie af te halen en buiten te nuttigen. We doen dit omdat het voor onze vrijwilligers praktisch niet mogelijk is om controles op de coronatoegangsbewijzen.
De bar, toiletten en kleedruimtes zijn dus allemaal toegankelijk het is echter niet mogelijk om binnen te gaan zitten en je eventuele consumptie te nuttigen.
Wij hopen weer op begrip van eenieder voor deze maatregelen.


 
23-9-2021 Bestuur