Eindejaarsbericht HC Nova

30-12 Nieuws Beste HC Nova vrienden en vriendinnen,

De laatste ballen zijn geslagen; de keepers hebben de laatste reddingen verricht en de commissies en het bestuur hebben de laatste vergaderingen gehad.
We hebben een lastig jaar afgesloten; een jaar dat werd beheerst door Corona maatregelen en de verwachtingen voor het komende jaar zijn niet veel gunstiger.

We hebben geprobeerd om het hockey aanbod zo veel mogelijk te laten doorgaan met steeds de vraag in ons achterhoofd: ”is dit verantwoord voor spelers, trainers en begeleiders”. Want de richtlijnen zijn goed, maar ze ontslaan ons niet van onze eigen verantwoordelijkheid.
Helaas hebben we onze deelname aan de zaal competitie moeten annuleren.
Maar als alternatief willen we het hockey aanbod buiten zo veel mogelijk laten doorgaan, maar op een verantwoorde wijze.

Woensdag 12 januari starten we met de trainingen voor de jongste jeugd en op zaterdag 15 januari met de trainingen voor de junioren. Uiteraard de dan geldende Coronaregels inachtnemend. De trainingen zijn bedoeld voor alle junior en jongste jeugdleden, ook als deze niet waren aangemeld voor de zaaltrainingen/competitie. De senioren zijn welkom op de zondag. Aan deze trainingen zijn geen kosten verbonden. Meer info over de trainingen zal z.s.m. gecommuniceerd worden via de Nova app/site.

Het nieuwe jaar is veel belovend.

Het nieuwe tenue ziet er mooi uit. Helaas is de uitlevering van de juiste shirts niet goed verlopen. Het komend jaar hopen we dit samen met Jumbo Hockey en The Indian Maharadja recht te kunnen zetten.

We willen volgend jaar verder gaan met het opstellen van een beleidsplan.
Hiervoor is de inbreng van onze leden cruciaal.
Zodra de Corona maatregelen het toestaan komen we hier bij jullie op terug.

De basisscholen in Parkstad zullen weer worden bezocht om de kinderen kennis te laten maken met hockey.
Met als hoogtepunt een school hockey toernooi op onze velden, waar de scholen zullen spelen om het hockey school kampioenschap van Parkstad 2022.
Uiteraard is het de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkomend toernooi zal worden.

Het WK hockey wordt het komend jaar in ons land georganiseerd.
We gaan proberen om gezamenlijk enkele wedstrijden te bezoeken. Nadere berichten hierover zullen nog volgen.

Ik bedank iedereen voor de inzet in het afgelopen jaar. Ik wens iedereen een geweldige jaarwisseling en alvast een mooi sportief 2022.

HC Nova zijn we samen.

Ben Boekraad
Vz HC Nova
 
30-12-2022 Bestuur