Nieuwe teamindeling seizoen 2022-2023

2-7
Nieuwe teamindeling seizoen 2022-2023

De teamindelingen zijn met de meest mogelijk zorg samengesteld. De TIPS, observaties langs de lijn, beoordelingen van coaches en trainers en gesprekken met spelers/speelsters zijn dan ook extra belangrijk en waardevol geweest om te komen tot een zo goed mogelijke indeling. De teamindelingen zijn terug te vinden in de app en op de website. Je dient wellicht wel eerst uit te loggen en opnieuw in te loggen.
Na het bekendmaken van de teamindeling vragen wij leden, ouders om niet direct
inhoudelijk te reageren.

De TC is graag bereid, na de vakantie op donderdagavond 8 september van 19:30 -21:00 uur, desgewenst vragen te beantwoorden over deze teamindelingen.
Om eventuele wachttijden te voorkomen en je goed te woord te kunnen staan, vragen we je uiterlijk voor maandag 23 augustus een aanmelding voor deze inloopavond per mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van naam, team en korte omschrijving van je vraag/opmerking.

Start competitie volgend seizoen:
De eerste competitiewedstrijd is op zaterdag 17 september 2022
Start trainingen: De reguliere trainingen start, voor alle teams, in de week van maandag 5 september. Het voorlopige trainingsschema zal in week 31 zichtbaar op de site zijn.

De TC
 
2-7-2022 Technische Commissie