iOS app Android app
Agenda
10-3 
Lenteborrel
5-4 
Vrijwilligersavond
23-6 
Mini Kampeerweekend
Hele agenda
Vandaag jarig
Elena Heltzel
Handige links
Terugblik zaalhockey seizoen 2016-2017 
Zaalseizoen 2016-2017 brak weer alle records; ruim 310 zaalhockeyers, verdeeld over 26 teams, hebben deelgenomen aan de zaalcompetitie.
 
Wat viel er op
Dit jaar is er voor het eerst gespeeld in zogenaamde drieluiken. Uit de evaluatie is naar voren gekomen dat de meningen hierover verschillen. De één vindt het prettig omdat er minder gereisd hoeft te worden en er vrije weekenden zijn, de ander vindt het niet prettig dat er geen ‘wekelijks’ wedstrijdritme is.
Daarnaast heeft het weer twee weekenden parten gespeeld. Er was code oranje en soms was het onduidelijk of de wedstrijden werden afgelast. De bond heeft deze onduidelijkheid ook al erkend.
Tot slot heeft Nova dit jaar voor het eerst meegedaan met twee 8-tallen JJ. Zij hebben een aantal wedstrijden gespeeld om kennis te maken met zaalhockey. Omdat dit de eerste keer was, was dit soms even wennen; zo bleek dat de 8-tallen zelf voor een spelleider moesten zorgen.
 
Hoe hebben we gespeeld
Aan het eind van de competitie kunnen we concluderen dat er twee teams kampioen zijn geworden: Dames 1 en Jong Dames 1. Van harte proficiat!
Daarnaast zijn er vijf teams als tweede geëindigd en kunnen we dus spreken van een succesvol zaalcompetitieseizoen.
 
Jongste Jeugd
Ook de Jongste Jeugd heeft dit jaar weer kennis gemaakt met zaalhockey. Er waren drie dagen georganiseerd voor de kleinsten en we hebben vernomen dat dit wederom een succes was.
 
Evaluatie
Binnen de zaalcommissie is het seizoen geëvalueerd en zijn er enkele verbeterpunten benoemd. Enkele verbeterpunten zijn gedeeld met de KNHB, andere punten zullen door de zaalcommissie volgend jaar worden meegenomen. 
 
Wij als commissie kijken terug op een succesvol zaalhockeyseizoen en willen iedereen bedanken die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen.
 
De zaalcommissie (Pieter Theuws en Anneke Notermans)
 

                     HC Nova
  Winnaar Bestuurderstrofee 2016

Hoofdsponsor
Sponsoren